Åsane- en moderne bolig

Åsane er en enebolig med garasje som egner seg for smale tomter og skrått terreng. Huset har et moderne uttrykk med store homogene treflater, knappe tydelige detaljer og store vinduer i front.


Flere soverom og oppholdsrom


Med sine fire soverom og to stuer er Åsane egnet til familier med både små og store barn.

I andre etasje finner du tre soverom og et bad med en praktisk dusjnisje. Det største soverommet inneholder en romslig walk-in garderobe, noe som mange drømmer om til sin nye bolig.

I sokkeletasjen er det også et stort og flott soverom, samt et ekstra baderom. I sokkelen er det også en tv-stue. Det kan passe perfekt til større barn, eller som en privat og funksjonell gjesteavdeling.

Hovedplanet har åpen stue og kjøkkenløsning og rommet har et stort hjørnevindu som gir deg mye dagslys inn i rommet. Boligen har et kompakt og funksjonelt kjøkken med god plass til lagring og matlaging. Rommet er tegnet for å være både et sosialt og praktisk allrom som er lagt til rette for familien skal ha det hyggelig både alene og sammen med gjester.

Huset har flere private soner for beboerne - både inne og ute.

Tomteforhold:
Skrå tomt
Stilart:
Moderne
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
208,3
Antall soverom:
4
Detaljer:
Garasje/carport Integrert, Walk-in garderobe
Plantegninger
Plantegninger
Plantegninger

Nærhet til utesonene

Boligen går over tre etasjer og det er uteplasser på alle plan! Fra kjøkkenet er det utgang til en skjermet balkong som gir deg mulighet til å utvide spisesonen på fine dager. Fra entréen kan du gå ut til nok en uteplass som gjør at du kan utnytte sollyset til andre tider på døgnet. Avhengig av hvordan huset er plasser på tomten, kan uteplassen kanskje være perfekt egnet til å nyte kaffen og frokosten på morgenen og å gro urter til matlaging om man ønsker det.

I sokkeletasjen er det nok en utgang til terreng. Her er man nærmere bakkeplanet og området kan for eksempel tilrettelegges for aktiviteter til både barn og voksne. Her er det også mulig å etablere en oppholdssone under tak for ly for vær og vind. Med belysning og varmelamper kan det bli mange hyggelige kvelder utendørs.

I øverste etasje, ved soverommene, er det utgang til en romslig balkong med utsyn i tre himmelretninger. Her kan man nyte kvelden den siste stille stunden før man legger seg, eller sole seg helt skjermet fra naboer. Balkongen går i vinkel, og kombinert med de andre uteplassene har man i denne boligen uteplasser på alle sidene av huset.

Praktiske løsninger

I boligen har man også en garasje som er i direkte tilknytning til inngangspartiet. Her kan man gå tørrskodd fra bilen og inn. Inngangspartiet er innbydende og tydelig. Den er overbygd slik at besøkende er skjermet for vær og vind.

Fra inngangen og garasjen har man kort vei til et vaskerom med toalett, en kvalitet i boligen som vil være nyttig i hverdagen. I sokkeletasjen er det plassert et stort teknisk rom, slik at disse enhetene ikke tar opp plass i andre viktige rom i huset.

Åsane er et hus som man kan bli veldig glad i. Dette er et hus hvor man kan leve i nær kontakt med uterommet, og husmodellen har mange flotte soner for å dele de gode stunder med venner og familie.

Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger