Bergsmo - herskapelig drømmehjem

Bokvaliteter

  • Følelse - Store lyse rom
  • Behov - Tilfredsstiller den moderne families forskjellige behov
  • Økonomi - Egen leilighet for Au-pair, yngre eller eldre generasjon eller man kan rett og slett leie den ut
  • Sosialt - Koselig kjøkkenkrok for familien og plass til stor spisestue for de større anledningene
  • Stilart - Et flott klassisk uttrykk
  • Praktisk - Vaskerom med egen utgang
  • Plass - 4 soverom, 3 bad eget gjestetoalett og
  • Garasje - Integrert garasje med direkte tilgang til huset i plan 1.


Et herskapelig hus med en klassisk fasadeutforming.


Den klassiske stilen er alltid svært aktuell. Her er det lagt vekt på symmetri, søyler og det store buede vinduet i front, en detalj som er med på å gi boligen et tiltalende preg.

Huset har praktiske utganger til hage der det er naturlig. Skal man bygge hus og ønsker en herskapelig stil, er "Bergsmo" en drøm som man kan vurdere slik den er eller bruke den som inspirasjon til et eget prosjekt i samme stil.

En familie med små barn og/eller ungdommer har mange ulike behov, og ikke alle har tenkt gjennom hva de trenger før de flytter inn og ser hva som mangler. I «Bergsmo» har vi vurdert disse behovene nøye og mener at det ferdige resultatet tilfredsstiller en moderne families forskjellige behov.

Huset har store gode soverom, funksjonelle fellesrom og trivelige private soner for de som ønsker litt tid alene. Det er også godt med bodplass, praktiske vaskerom, gjesterom og en stor dobbel garasje.


Husets 1. etg


I første etasje kommer man inn i en stor entré, åpen opp til andre etasje som gjør at det føles luftig og stort når du kommer inn. Ved entreen har man en walk-in garderobe, og vis a vis garderoben er det et romslig toalett, perfekt som gjestetoalett.

Fra entreen kommer vi inn i en stor lys stue. Her er det store vinduer som gir mye lys, åpent opp til andre etasje og dører direkte ut til hagen. Stuen har en åpen planløsning med kun en peis som skiller mellom stuen og spisestuen.

Når man parkerer bilen i dobbeltgarasjen kan man gå tørrskodd inn til kjøkkenet gjennom en romslig gang med plass til oppheng av yttertøy og sko. Fra gang har man også tilgang til et romslig vaskerom med god benkeplass og direkte utgang til terrassen for tørking av klær.

Kjøkkenet i Bergsmo er allsidig, der vi har laget plass til en liten frokostkrok med direkte utgang til terrasse. I tilknytning til kjøkkenet har vi tegnet inn et grovkjøkken eller matbod.


Husets 2. etg


I andre etasje er det store soverom som deler et bad og en egen TV-stue, som er perfekt for den store moderne familie hvor ikke alle vil se TV samtidig. Foreldrene har sin egen foreldreavdeling med stort soverom, walk-in garderobe og eget bad.

Tomteforhold:
Flat tomt
Stilart:
Herskapelig
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
387.2 m2
Antall soverom:
4
Detaljer:
Garasje/carport Integrert
Plantegning 3D
Etasje 1
Plantegning 3D
Etasje 2
Plantegning 2D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 2
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger