Celsius - passivhus med takterrasse

Bokvaliteter

  • Økonomi - Et passivhus som er bygd for et vesentlig lavere energibruk
  • Praktisk - I Celsius går man tørrskodd fra bilen og inn i huset, beskyttet mot vær og vind
  • Plass - Praktiske løsninger for oppbevaring. I Celsius er det to integrerte boder
  • Fleksibel - Adkomst til huset kan tilpasses ulike forhold fra tre sider
  • Garasje - Itegrering av carport gir både beskyttet oppstilling for kjøretøy og en designmessig god løsning
  • Takterrasse - Celsius har to integrerte takterasser - En over carport og en over hovedtaket


Moderne hus med vekt på design og praktiske løsninger.


Panoramavinduer i hele husets lengde gir en unik opplevelse.

Tomtene blir mindre og mindre, og takene er derfor utnyttet til terrasser. Det er lett tilgang til uteboder, både nede og oppe. Private utesoner over carport og oppe på taket.


Passivhus


Celsius kan leveres som passivhus, altså et hus som bruker minimalt med energi til oppvarming. Som passivhus vil Celsius få integrert solvarmeanlegg som forsyner huset med "gratis" energi til oppvarming og varmtvann.

Celsius følger prinsippet om lavest mulig energiforbruk, og har i tillegg plassert solfangere på taket - ved siden av overlysvinduene. Ved at dette er tegnet inn fra starten, føyer det seg pent inn i helheten og utgjør ingen visuell forstyrring. Overlysvinduene gir også lys midt inni den mørkeste delen av et hus, og man slipper å bruke strøm til kunstig belysning.

Foruten vårt Friske Hjem-konsept som sikrer best mulig inneklima, kan huset leveres med en sentralt plassert betongvegg som kan fungere som en gedigen temperaturregulator. Forskning viser at en slik vegg vil kunne varmes opp av solstråler gjennom takvinduene. Varmen vil kunne magasineres i veggen og avgis langsomt og komportabelt når romtemperaturen krever det. Motsatt vil veggen kunne tiltrekke seg varme dersom romtemperaturen er høy. Dette gir en behagelig temperatur og bidrar til økt komfort i huset. Dessuten utgjør betongveggen et lekkert design-element gjennom hele huset volum.  


Husets 1. etg


Dette moderne huset har et stort inngangsparti med vindfang og bod som ligger i korridorarealet. Bad og vaskerom er avdelt fra hverandre. Du kommer sentralt inn i første etasje med fordeling til de forskjellige soverommene, bad og vaskerom. Adkomst til huset kan tilpasses ulike forhold fra tre sider. Dette gir en stor fleksibilitet i forhold til tomten, omliggende infrastruktur og orientering av boligen.


Husets 2. etg


Den sosiale delen finner vi i andre etasje, med åpne fleksible løsninger med kjøkken, stue, oppholsrom, bod/garderobe og bad. Her er kjøkken, spisestue og stue plassert uten andre skillevegger enn trapp og toalett. Kjøkken og stue former en hestesko som er med på å skape et stort åpent rom, men samtidig muligheter for lune sittegrupper.


Husets 3. etg


Celsius har to integrerte takterrasser - en over carport og en over hovedtaket.

Tomteforhold:
Flat tomt
Stilart:
Moderne
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
166.7
Antall soverom:
4
Detaljer:
Garasje/carport Integrert, Takterrasse, Walk-in garderobe
Plantegning 3D
Etasje 1
Plantegning 3D
Etasje 2
Plantegning 3D
Etasje 3
Plantegning 2D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 2
Plantegning 2D
Etasje 3
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.


Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.