Hitra - et hus med utleiedel

Bokvaliteter

  • Fleksibel - En fantastisk bolig å bo i gjennom et helt liv der barna vokser og behovene endres
  • Økonomisk - Enkelt å gjøre om fra enebolig til både to og tre leiligheter.
  • Muligheter - Hitra kan bygges med pulttak, saltak eller flatt tak. En, to eller tre etasjer
  • Plass - Gode ekstrarom som kan benyttes til tv-stue, lekerom eller kontor
  • Uteliv - Flott privat terrasse ved kjøkken og stue til fine dager utendørs
  • Tomteforhold - Huset kan benyttes på skrå tomt, flat tomt og med langside eller gavl inn i skråning


En fleksibel bolig for moderne familier


Hitra er et av våre mest fleksible hus. Dette moderne huset var vinner i vår arkitektkonkurranse og har mange kvaliteter en familie i dag setter pris på.

Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om man velger å bruke dem selv. En kan for eksempel velge å bo i hele boligen eller leie ut deler av den. Hitra kan man vokse i når behovet for plass blir større.

Huset tilpasses også enkelt alle tomtetyper, og man kan ha inngangsparti i begge etasjer. Man kan velge å ha stue i andre etasje, eller i første etasje hvis man synes det passer bedre. Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning.

Husets 1. etg


I første etajse finner man mange muligheter til familien med hele fire soverom og to bad. Det ene soverommet er på 18,7 m2 og kan brukes som TV-stue, hobbyrom eller hjemmekontor. Det egner seg også selvsagt godt til et ordentlig flott hovedsoverom litt adksilt fra de andre. Første etasje har hele tre utganger.

Husets 2. etg


I andre etasje finner man en stor og romslig stue/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Kjøkkenet har meget praktisk bod ved siden av hvor man kan lagre mat, kjøkkenutstyr og annet. I denne etasjen finner man utgang til en flott terrasse, et bad og et ekstra rom som kan brukes som soverom/gjesterom, lekerom eller TV-rom. Du kan også velge å leie ut hele første etasje.
Tomteforhold:
Flat tomt
Stilart:
Moderne
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
192
Antall soverom:
5
Detaljer:
Garasje/carport Integrert, Med utleiemuligheter
Plantegning 3D
1. etasje
Plantegning 3D
2. etasje
Plantegning 2D
1. etasje
Plantegning 2D
2. etasje

Hva er en god bolig for fremtiden?

En bolig skal ikke lenger bare huse kjernefamilien, men også familier med mine, dine og våre barn. Et hjem som er i stadig endring, mine barn annenhver uke og dine barn hver helg, mens våre barn bor hele tiden.

Fremtidens bolig må kunne huse denne storfamilien. Det må være et hjem hvor alle har rom for sitt, men hvor det også er lett å samles. Et hjem hvor det kan skje ulike aktiviteter samtidig. Kanskje vil de minste se på film mens de største trenger ro for å gjøre lekser.


Hitra er fleksibel


Ettersom familien forandrer seg gjennom livet kan det være fint å kunne bo på større eller mindre areal. Hitra har flere utleiemuligheter som fint smelter sammen med resten av huset om man velger å bruke dem selv. En kan for eksempel velge å bo i hele boligen selv eller leie ut deler av den.

En fleksibel bolig for moderne familier

Stue og kjøkken i første eller andre etasje er ofte tomtebetinget eller hvor man bor i landet. Med Hitra kan velge å ha stue i andreetasje eller i første etasje hvis man synes det passer bedre.

Adkomsten til boligen kan være i front eller bak, fra bakkeplan eller andre etasje. Hitra kan bygges i skrått eller flatt terreng.

Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning. Samtidig bygges Hitra i forutsigbare rammer som et Systemhus er.
 
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger

Garderobeløsninger: Skap funksjonelle løsninger

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken leverer kjøkken, garderobe og baderomsinnredning.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.