Høvik - atriumhus i funkisstil

Bokvaliteter

  • Følelse - Atriumhuset Høvik har blitt en av Systemhus sine mest populære boliger
  • Bomiljø - Gir gode solforhold nesten uansett plassering
  • Sosialt - Flott stue/kjøkken som glir over i utearealet. Kjøkkenet er i "hjertet" av huset.t
  • Privatliv - Romslig loftstue med utgang til begge de store takterrasser
  • Praktisk - Den private delen er skilt fra resten av boligen på en naturlig måte
  • Luksus - Fantastisk foreldre-soverom, med egen garderobe for han og henne, samt eget bad direkte fra soverommet
  • Uterom - Fin uteplass i "midten" som kan være usjenert og privat
  • Fleksibel - Høvik 2 er tilrettelagt for livsløpstandard
  • Romslig - Hele 5 soverom, eller 3 soverom og eget kontor og gjesterom
  • Takterrasse - To flotte takterrasser til fine dager utendørs


Populært hus med store skyvedører.


Høvik er en av våre mest etterspurte boliger. Det skjermede atriumet, de store glassflatene, de romslige takterrassene, de mange soverrommene og de adskilte sonene i boligen er nok grunnen til at Høvik 2 har blitt den unike boligen den er.

Store skyvedører fra stue, kjøkken og det største soverommet nærmest fjerner forskjellen på inne og ute.

Dette fantastiske atriumhuset kan også leveres med murfasade. Kunden kan også velge en kombinasjon av tre- og murfasade. Som murhus understrekes det særegne funkispreget ytterligere og gjør Høvik 2 til en meget spesiell bolig uten mange konkurrenter.

Dette er huset for den som vil ha noe andre ikke har!


Boligens 1. etg


Fin planløsning med egen soveromsdel og tilhørende baderom. Den private delen er skilt fra resten av boligen på en naturlig måte. Utgang til skjermet uteområde rett fra stue og kjøkken.


Boligens 2. etg


To takterrasser for et "luftig" uteliv og gode solforhold nesten uansett plassering. Romslig loftstue med utgang til begge de to store takterrassene. En perfekt avdeling for barna i huset.Tomteforhold:
Flat tomt
Stilart:
Moderne
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
233.9
Antall soverom:
5
Detaljer:
Takterrasse, Walk-in garderobe
Plantegning 3D
Etasje 1
Plantegning 3D
Etasje 2
Plantegning 2D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 2
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.