Bjørgeseter

Teknisk informasjon

Grunnflate BYA: 145,0
Bruksareal BRA: 230,8
P-rom: 223,9
Største lengde: 14,2
Største bredde: 13,0
Antall soverom: 4 - 5
Stilart: Herskapelig
Tilrettelagt for flat tomt.

Energiklasse:

B
Et hjem i klassisk, romantisk stil med mange kvaliteter. Funksjonell planløsning og god plassutnyttelse gjør det perfekt også for de store anledningene. Stor vinkelstue, spisestue, kjøkken, bad og vaskerom på hovedplan. Romslig bad på loftet og inntil fem soverom, alternativt tre soverom, loftstue og walk-in garderobe.


Last ned prospekt

Bilder og tegninger

Design boligen


Med RoomSketcher kan du innrede ditt nye hjem, akkurat slik du vil ha det. Prøv deg frem med forskjellige gulv- og veggmaterialer, og ikke minst innredningen som oppgraderer huset ditt fra et hjem, til et drømmehjem. Her kan du enkelt visualisere og tilpasse dine ønsker, så hjelper vi i Systemhus deg videre. RoomSketcher er så enkelt å bruke, at du trenger ikke være interiørdesigner for å bruke det.


Innred boligenEndringer du gjør i disse aplikasjonene, er du selv ansvarlig for, og endringene kan ha kostnadsmessige konsekvenser. Systemhus tar ikke ansvar for at endringene du gjør lar seg bygge. Aplikasjonene er ment som et verktøy for at du skal ha mulighet til enkelt å visualisere ditt drømmehjem, og gjør det enklere å kommunisere dine ønsker til tilpasninger med oss. Ta kontakt når du er klar for å gå et skritt videre - vi er klar for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem.