Cubo

Teknisk informasjon

Grunnflate BYA: 82,0
Bruksareal BRA: 123,9
P-rom: 119,6
Største lengde: 8,8
Største bredde: 8,8
Antall soverom: 3
Stilart: Moderne
Tilrettelagt for flat tomt.
Energiklasse: C

Cubo er et enkelt og særegent hus med en kvadratisk arkitektur. Den kubistiske formen gir god utnyttelse både arealmessig og i fht. tomteutnyttelse. Åpen galleriløsning fra stue, store vindusflater og ikke minst en herlig takterrasse gjør dette huset til en attraktiv bolig.

Cubo kan også leveres med hel murfasade eller som kombinasjon av tre- og murfasade. Dette understreker funkispreget ytterligere og skaper et hus som virkelig skiller seg ut fra mengden.
Last ned prospekt

Bilder og tegninger

Design boligen

Med RoomSketcher kan du innrede ditt nye hjem, akkurat slik du vil ha det. Prøv deg frem med forskjellige gulv- og veggmaterialer, og ikke minst innredningen som oppgraderer huset ditt fra et hjem, til et drømmehjem. Her kan du enkelt visualisere og tilpasse dine ønsker, så hjelper vi i Systemhus deg videre. RoomSketcher er så enkelt å bruke, at du trenger ikke være interiørdesigner for å bruke det.


Innred boligenEndringer du gjør i disse aplikasjonene, er du selv ansvarlig for, og endringene kan ha kostnadsmessige konsekvenser. Systemhus tar ikke ansvar for at endringene du gjør lar seg bygge. Aplikasjonene er ment som et verktøy for at du skal ha mulighet til enkelt å visualisere ditt drømmehjem, og gjør det enklere å kommunisere dine ønsker til tilpasninger med oss. Ta kontakt når du er klar for å gå et skritt videre - vi er klar for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem.