Dahl

Teknisk informasjon

Grunnflate BYA: 245,0 m2
Bruksareal BRA: 553,4 m2
P-rom: 359,8 m2
Største lengde: 18,8 m
Største bredde: 15,6 m
Antall soverom: 4
Stilart: Moderne
Tilrettelagt for skrå tomt.
Energiklasse:  
Dahl er huset for de som ønsker litt ekstra plass. Dahl har store soverom med egne bad og garderobeløsninger. Huset har store fellesområder for å samles, og flere større rom
i tilknytning til disse som kan brukes etter ønsker og behov. Kjelleretasjen til Dahl er en drøm for de som ønsker å ta vare på bilen sin og har plasskrevende hobbyer. Helt øverst finner man en stor flott takterrasse med mange muligheter.

Bilder og tegninger

Design boligen


RoomSketcher er et gratis, brukervennlig verktøy du kan bruke til å innrede din nye drømmebolig med ekte produkter og ta bilder i 3D.

Når du bruker RoomSketcher er det kun fantasien som setter grenser. Med RoomSketcher kan du innrede ditt nye hjem, akkurat slik du vil ha det. Prøv deg frem med forskjellige gulv- og veggmaterialer, og ikke minst innredningen som oppgraderer huset ditt fra et hjem, til et drømmehjem. Her kan du enkelt visualisere og tilpasse dine ønsker, så hjelper vi i Systemhus deg videre. RoomSketcher er så enkelt å bruke, at du trenger ikke være interiørdesigner for å bruke det.Klikk for å innrede DAHLEndringer du gjør i RoomSketcher, er du selv ansvarlig for, og endringene kan ha kostnadsmessige konsekvenser. Systemhus tar ikke ansvar for at endringene du gjør lar seg bygge. RoomSketcher gir deg mulighet til enkelt å visualisere ditt drømmehjem, og gjør det enklere å kommunisere dine ønsker til tilpasninger med oss. Ta kontakt når du er klar for å gå et skritt videre - vi er klar for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem.