Frodig 115

Teknisk informasjon

Grunnflate BYA: 161,0
Bruksareal BRA: 169,2
P-rom: 141,7
Største lengde: 7,5
Største bredde: 10,3
Antall soverom: 3 - 4
Stilart: Tradisjonsrik
Tilrettelagt for skrå tomt.
Energiklasse: B
Inneklimaet er grunnleggende for helse og trivsel. Derfor har vi i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund utviklet et unikt innemiljøkonsept for bedre livskvalitet. Vi prioriterer anerkjente og sunne materialer. Balansert ventilasjon og varmegjenvinning er standard, likeså en praktisk og stillegående sentralstøvsuger.


Last ned prospekt

Bilder og tegninger

Design boligen


RoomSketcher er et gratis, brukervennlig verktøy du kan bruke til å innrede din nye drømmebolig med ekte produkter og ta bilder i 3D.

Når du bruker RoomSketcher er det kun fantasien som setter grenser. Med RoomSketcher kan du innrede ditt nye hjem, akkurat slik du vil ha det. Prøv deg frem med forskjellige gulv- og veggmaterialer, og ikke minst innredningen som oppgraderer huset ditt fra et hjem, til et drømmehjem. Her kan du enkelt visualisere og tilpasse dine ønsker, så hjelper vi i Systemhus deg videre. RoomSketcher er så enkelt å bruke, at du trenger ikke være interiørdesigner for å bruke det.Klikk for å innrede Frodig 115Endringer du gjør i RoomSketcher, er du selv ansvarlig for, og endringene kan ha kostnadsmessige konsekvenser. Systemhus tar ikke ansvar for at endringene du gjør lar seg bygge. RoomSketcher gir deg mulighet til enkelt å visualisere ditt drømmehjem, og gjør det enklere å kommunisere dine ønsker til tilpasninger med oss. Ta kontakt når du er klar for å gå et skritt videre - vi er klar for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem.