Karakter 1p

Teknisk informasjon

Grunnflate BYA: 120,0
Bruksareal BRA: 157,9
P-rom: 140,5
Største lengde: 15,0
Største bredde: 11,6
Antall soverom: 3
Stilart: Moderne
Tilrettelagt for flat tomt.
Energiklasse: C
Hovedplanet er bygget rundt det luftige kjøkkenet, og blir som et allrom å regne. Soveavdeling med bad og boder er i første etasje. Velg flatt tak eller pulttak. Rikelig med bodplass integrert i carport. Romslig terrasse. Kan innredes med bileilighet.


Last ned prospekt

Bilder og tegninger

Design boligen


RoomSketcher er et gratis, brukervennlig verktøy du kan bruke til å innrede din nye drømmebolig med ekte produkter og ta bilder i 3D.

Når du bruker RoomSketcher er det kun fantasien som setter grenser. Med RoomSketcher kan du innrede ditt nye hjem, akkurat slik du vil ha det. Prøv deg frem med forskjellige gulv- og veggmaterialer, og ikke minst innredningen som oppgraderer huset ditt fra et hjem, til et drømmehjem. Her kan du enkelt visualisere og tilpasse dine ønsker, så hjelper vi i Systemhus deg videre. RoomSketcher er så enkelt å bruke, at du trenger ikke være interiørdesigner for å bruke det.Klikk for å innrede Karakter 1pEndringer du gjør i RoomSketcher, er du selv ansvarlig for, og endringene kan ha kostnadsmessige konsekvenser. Systemhus tar ikke ansvar for at endringene du gjør lar seg bygge. RoomSketcher gir deg mulighet til enkelt å visualisere ditt drømmehjem, og gjør det enklere å kommunisere dine ønsker til tilpasninger med oss. Ta kontakt når du er klar for å gå et skritt videre - vi er klar for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem.