Perspektiv

Teknisk informasjon

Grunnflate BYA: 116,0
Bruksareal BRA: 169,4
P-rom: 149,7
Største lengde: 11,0
Største bredde: 12,8
Antall soverom: 3 - 4
Stilart: Moderne
Tilrettelagt for flat tomt.
Energiklasse: C

Hovedplan med stort kjøkken og luftig stue med åpen himling. Bibliotek eller TV-stue med store  døråpninger til hall. Elegant gangbro over stuen til to soverom. Hovedsoverom har walk-in-garderobe og stort bad.

Perspektiv kan leveres med en kombinasjon av tre- og murfasade. Dette gir huset et helt spesielt særpreg. Kunden kan velge ulike kombinasjoner av kledning, noe som åpner for individuelle løsninger.
Last ned prospekt

Bilder og tegninger

Design boligen


Med RoomSketcher kan du innrede ditt nye hjem, akkurat slik du vil ha det. Prøv deg frem med forskjellige gulv- og veggmaterialer, og ikke minst innredningen som oppgraderer huset ditt fra et hjem, til et drømmehjem. Her kan du enkelt visualisere og tilpasse dine ønsker, så hjelper vi i Systemhus deg videre. RoomSketcher er så enkelt å bruke, at du trenger ikke være interiørdesigner for å bruke det.


Innred boligenEndringer du gjør i disse aplikasjonene, er du selv ansvarlig for, og endringene kan ha kostnadsmessige konsekvenser. Systemhus tar ikke ansvar for at endringene du gjør lar seg bygge. Aplikasjonene er ment som et verktøy for at du skal ha mulighet til enkelt å visualisere ditt drømmehjem, og gjør det enklere å kommunisere dine ønsker til tilpasninger med oss. Ta kontakt når du er klar for å gå et skritt videre - vi er klar for å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem.