Karakter XL - en moderne husdrøm

Bokvaliteter

  • Behov - En forstørret variant av vår mest populære funkisbolig, Karakter 1p
  • Stilart - En arkitektur som passer mange, både mennesketyper og tomter
  • Praktisk - Gjestetoalett i 2. etasje
  • Bodplass - Mye bodplass både inne og ved carport
  • Parkering - En praktisk carport for å kunne gå tørrskodd mellom bil og bolig
  • Fleksibel - Stort kjøkken med stuer som kan endres ved bruk av skyvedørene
  • Romslig - 4 soverom hvor foreldresoverom har eget bad og garderobe
  • Takterrasse - Takterrassen over carporten på hele 30 m2


En av landets mest solgte funkishus har fått enda bedre plass.


Karakter XL ble tegnet etter ønsker fra kunder som ønsket en større utgave av Karakter 1p, som i sin tid ble kåret til Nordens fineste. Det gode designet er det samme, løsningene likeså. Det økte arealet har åpnet for enda et soverom, større bad og stue/kjøkken. Takterrassen er den samme, det samme er de geniale sportsbodene.

Karakter XL er en spennende og tidløs bolig som de fleste familier kan trives i. Praktiske, moderne og meget fleksible løsninger gir deg alle muligheter til å uttrykke deg selv. Huset kan leveres med både flatt tak eller pulttak.

Den moderne boligen har en romslig terrasse som gjør at familien kan oppholde seg utendørs litt skjermet fra naboen. Her kan også barna leke innenfor de voksnes synsfelt.


Husets 1. etg


Karakter XL har fire soverom hvor foreldrenes soverom har eget bad og garderobe, en kvalitet som mange drømmer om til sitt nye hjem. Boligen har rikelig med bodplass integrert i carport. Huset har en gang på hele 16 m2, med en liten walk-in garderobe, som gjør det lettere å organisere yttertøyet og få kontroll på skitt som kommer utenfra.


Husets 2. etg


Karakter XL har en veldig smart løsning i andre etasje med stuer som kan endres ved bruk av skyvedørene. Et stort kjøkken er plassert i hjertet av huset, hvor man kan se for seg mange hyggelige stunder med familien. En flott plass for barna å gjøre lekser, mens de voksne ordner maten.

Det er også et praktisk gjestetoalett i andre etasje. Takterrassen over carport er på over 30 m2.

Tomteforhold:
Flat tomt
Stilart:
Moderne
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
179.6
Antall soverom:
4
Detaljer:
Garasje/carport Integrert, Walk-in garderobe
Plantegning 3D
Etasje 1
Plantegning 3D
Etasje 2
Plantegning 2D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 2
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.