Skagen - et nydelig trehus

Bokvaliteter

  • Følelse - En av våre mest bygde boliger
  • Behov - Mange vindu på hovedplanet slipper inn mye lys
  • Økonomi - Passer de fleste lommebøker og boligfelt
  • Stilart - Klassisk bolig med tidløst design. Skagen går aldri av moten og bygges i mange varianter hvert år
  • Romslig - Meget gode romløsninger. Boligen er romslig, selv om arealet er begrenset


Inspirert av tradisjonell sveitserstil.


Dette er en av våre mest bygde eneboliger. Det klassiske, sveitserinspirerte uttrykket, passer de fleste boligområder. Skagen har et tidsløst design og går aldri av moten.

Skagen har opp gjennom årene blitt tilpasset mange kunder og vi sitter på mange forskjellige romløsninger. I vår standard løsning finner man soverommene på loftet sammen med loftstue og bad, og en romslig stue og kjøkken i hovedplanet.

Skagen er en sjarmerende bolig som er akkurat passe stor til en liten familie, og nærheten til uterommet gjør at Skagen er ideelt for mange som skal bygge hus.


Husets 1. etg


På hovedplanet har vi valgt en åpen løsning mellom kjøkken og spisesplass, rett ved den romslige vinkelstuen. Boligen er romslig, selv om arealet er begrenset. Huset har en stor entré for praktisk lagring av yttertøy, og det er enkelt tilgang til utearealet fra stuen. Mange vindu slipper inn mye lys.


Husets 2. etg


Den praktiske loftsetasjen har tre store soverom og stue med utgang til balkong. Loftstuen kan brukes til TV-rom eller et rom hvor barna kan få alenetid eller ha venner på besøk.

Tomteforhold:
Flat tomt
Stilart:
Herskapelig
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
133
Antall soverom:
3
Plantegning 3D
Etasje 2
Plantegning 3D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 2
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.