Skagen 120 - en herskapelig villa

Bokvaliteter

  • Følelse - En av våre mest solgte boliger
  • Behov - Huset har tre store soverom, men kan bygges med flere. Kan romme en stor familie
  • Sosialt - En romslig loftstue/TV-rom som er populært for barna, spesielt de som er litt eldre og krever mer plass
  • Praktisk - Bad i alle etasjer og bad/vaskerom ligger rett ved inngangen
  • Plass -  I samme familie som Skagen, men her med sokkel og dermed mer areal
  • Fleksibel - Kan ha inngang både fra sokkel og 1. etasje
  • Romslig - Gode, store rom med mulighet for individuelle tilpasninger


Hus inspirert av tradisjonell sveitserstil.


Denne boligen bygger på flere tiår med Systemhuserfaring og kan romme en stor familie. Romløsningene, den klassiske stilen og tilpasningen for skrått terreng er noe vi har benyttet i snart 50 år. Man finner mange av Skagen 120 sine løsninger i andre Systemhus.

I denne flotte eneboligen får man få tre til fem soverom. Bad i alle etasjer er meget praktisk, spesielt for en større familie. Inngangspartiet kan være både i sokkel og på hovedplan.


Husets 1. etg


I underetasjen er det to store soverom, et stort bad og en stor bod.


Husets 2. etg


Luftig og stor stue i vinkel, romslig kjøkken, samt bad og bod på hovedplanet. Entreen finner du også her.


Husets 3. etg


Loftsetasjen har bad og kan få både gjesterom samt romslig arbeidsrom eller stue. Det kan være en romslig loftstue/TV-rom som er populært for barna, spesielt de som er litt eldre og krever mer plass. I overetasjen er det utgang til en flott balkong hvor man kan nyte nærheten til naturen på fine dager.

Tomteforhold:
Skrå tomt
Stilart:
Herskapelig
Annet:
Enebolig
Bruksareal:
180
Antall soverom:
3
Plantegning 3D
Etasje 1
Plantegning 3D
Etasje 2
Plantegning 3D
Etasje 3
Plantegning 2D
Etasje 1
Plantegning 2D
Etasje 2
Plantegning 2D
Etasje 3
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger
Fasadetegninger

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.